اطلاعات شرکت

• دسته بندی: شرکت های فن آور
  • نام شرکت : شرکت علم گستران صنعت آرتا
  • سال تاسیس : –
  • زمان شروع فعالیت در مرکز رشد :
  • موسسین : دکتر محسن نظری (مدیر عامل)
  • محل شرکت (دفتر مرکزی) : سمنان – شاهرود – خیابان شهید رجایی – خیابان سرباز – کوچه دوم – پلاک ۳ / کدپستی: ۳۶۱۶۶۴۸۱۷۳
  • وبسایت شرکت : www.artasid.com
  • شماره تماس شرکت : همراه: ۰۹۱۲۲۷۳۰۲۴۳ – تلگرام: ۰۹۱۲۲۷۳۰۲۴۳ – تلفکس: ۳۲۳۳۸۹۹۶ – ۰۲۳
  • ایمیل شرکت :  mnazari@shahroodut.ac.ir – nazari_me@yahoo.com – ArtaSID@yahoo.com
  • ساعت کاری شرکت :

خلاصه فعالیت:

شرکت علم گستران صنعت آرتا، طراح ،مبتکر و سازنده تجهیزات تحقیقاتی و صنعتی دانش بنیان در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان است. حوزه های نانو، مهندسی خلاء و کوره های صنعتی از جمله زمینه های جاری فعالیت شرکت میباشد. هم افزایی علم و ثروت ، توسعه صنعت دانش محور و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوری های برتر از جمله اهداف شرکت میباشد. این شرکت توسط جمعی از متخصصین نانو مکانیک، مهندسین مکانیک، الکترونیک، مخابرات و کامپیوتر تاسیس گردید و تا کنون محصولات دانش بنیان متعددی را طراحی و تولید نموده است. ویژگی تیم تحقیقاتی آرتاکو برخورداری از تجربه، تخصص، نوآوری و خلاقیت در حوزه فعالیت خود می باشد.محصولات آرتاکو بر اساس تجربیات صنعتی و تحقیقاتی، مطالعات و طراحی سازمان یافته پایه و مفهومی، و همچنین نیاز سنجی ملی و بین المللی ارایه می گردند. این شرکت با اتکا به ایزد منان و دانش فنی متخصین خود، برند آرتاکو را نه تنها در داخل کشور بلکه در سطح بین المللی به برندی معتبر تبدیل خواهد کرد.

پیام مدیر عامل شرکت:

رشد و شکوفایی ایران اسلامی در سایه تحقق اقتصاد دانش بنیان محقق خواهد شد. تلاش ما همواره بر این اصل استوار بوده که خدمتی ارزنده در حوزه فناوری کشورمان ارائه نمائیم. برای نیل به این هدف تلاش می کنیم تا با همراهی از دانش متخصصان، بهره مندی از تجربه نیروی انسانی توانمند، تعامل مناسب با مجموعه های متولی حمایت از فناوری در کشور و همچنین ارتباط تنگاتنگ با صنعت و دانشگاه، نقش موثری در جهت پیشبرد اهداف کشور داشته باشیم. امیدواریم با یاری خداوند متعال و با همت و تلاش متخصصین شرکت علم گستران صنعت آرتا، در آینده‌ای نزدیک شاهد تکمیل حلقه های زنجیره ایده تا بازار (نوآوری) باشیم و به این ترتیب بتوانیم با برخورداری از توان علمی و فنی متخصصان به اقتصاد اسلامی دانش بنیان دست یابیم.

دکتر محسن نظری

دانشیار دانشگاه شاهرود،